WEDSTRIJD Pibo Tongeren - ZVC Leopoldsburg  3 - 1  (1-0)

DATUM 28-10-2011  20:30

DOELPUNTEN

VERSLAG We kregen een sterke tegenstander voorgeschoteld. Voor de match hadden we al door dat dit een rare scheidsrechter was (dit waren de beide ploegen over eens), blijkbaar ene in opleiding. Hij moest zich bewijzen…, maar we denken dat hij beter een ander hobby gaat zoeken.

Pibo startte het best en scoorde al de openingstreffer in de tweede minuut (verdient). 1-0. Roberto komt alleen maar kan niet afronden. Sander krijgt geel, ons eerste geel in deze competitie. In het tweede gedeelte van de eerste helft is ZVC de baas en krijgen we kleine kansjes. Kenneth schiet vanop 10-meter op de keeper, goed gepakt van de doelman. Op het einde van de eerste helft krijgt Roberto geel. In de laatste minuut word een doorgebroken speler van ons onderuit gehaald: gefloten. Roberto zegt tegen de scheids dat hij misschien beter had laten doorspelen. Geel voor Roberto, 2xgeel dus: rood. Vrije trap wordt nog genomen, maar de scheidsrechter fluit af.

In de tweede helft moeten wij nog anderhalve minuut met een man minder spelen, en in de laatste seconde ervan scoort PIBO de 2-0. Pibo trapt nog 3 a 4 keren tegen lat en paal en onze doelman staat wederom sterk te keepen. Pibo scoort nog de 3-0. Kenneth kan nog milderen tot 3-1. In de laatste 10 minuten staat nog onze nieuwe aanwinst Ignace in het doel, en het is duidelijk dat hij wat in zijn mars heeft.

Opstelling : Trippaers, Triekels, Pauwels, Munters, Trabucco, Van Kort, Bormans, Gorissen, Di Giambattista, Henrouille